Графік роботи:
Пн-пт: з 9:00 до 17:00.
Сб: вихідний.
Нд: вихідний.
Контактна особа:
Дарья
Адреса:
Одеса, вул. Фабрична, 27/74
Способи доставки: |
Способи оплати: |
|
|
Регіони доставки: Україна |
||
|
|
|
Пропонуємо купити міцелій гриба Опеньок Літній в магазині "ОптоМания".
Міцелій гриба Опеньок Літній. Капелюшок діаметром 3—6 см, спочатку опукла, по мірі старіння гриба стає плоскою, з добре вираженим широким горбком. Краї капелюшки з помітними борозенками, в сиру погоду навколо горбика є концентричні зони і більш темні поля. Шкірка гладка, слизова. М'якоть тонка, водяниста, блідого жовто-коричневого кольору, у ніжці більш темна, з м'яким смаком і приємним запахом свіжої деревини. Пластинки шириною 0,4—0,6 см, прирослі або слабо низхідні, відносно часті, спочатку світло-коричневі, потім буро-коричневі. Ніжка висотою до 7 см, діаметром 0,4—1 см, щільна, у верхній частині більше світла, ніж капелюшок, гладка, нижче кільця з'являються маленькі темні лусочки.
Опеньок літній смажать, варять, маринують, готують різні грибні страви, супи, соуси і підливи.
Міцелій гриба Опеньок вирощується двома способами ― на деревині та на рослинних залишках. Давайте розглянемо перший спосіб.
Гливу вирощують в теплицях і підвалах, або ж просто в тінистих місцях. Для вирощування використовують чурки довжиною до півметра, напиленных зі свіжих стовбурів деревини діаметром до 25 см По всій площі в цих чурок будь-яким зручним способом роблять заглиблення глибиною приблизно 4-5 см і діаметром до 2х. У них кладуть дрібку міцелію і закупорюють тирсою, корою ― головне ― не дати грибниці випасти. І приблизно за 2-3 місяці міцелій гриба Опеньок пронизує все дерево. Вологість при цьому повинна складати не менше 90%, при необхідності потрібно розбризкувати воду. Тепер чурки можна прикопати в землю, головне що б не було прямих сонячних променів. Прикопав, не забувайте їх поливати. Висаджені таким способом гриби ростуть до 6 років.
Основні | |
Вага, г | 10 |
Країна виробник | Україна |
Культура | Міцелій гриба |
Додаткові | |
Пакування | Пакет малий |