Графік роботи:
Пн-пт: з 9:00 до 17:00.
Сб: вихідний.
Нд: вихідний.
Контактна особа:
Дарья
Адреса:
Одеса, вул. Фабрична, 27/74
Способи доставки: |
Способи оплати: |
|
|
Регіони доставки: Україна |
||
|
|
|
магазині "ОптоМания" ви можете придбати міцелій гриба Шиітаке Імператорський.
Міцелій гриба Шиітаке Імператорський ― їстівний гриб, що володіє цілющими властивостями і неповторним смаком. Вирощується на колодах листяних порід в домашніх умовах і на присадибних ділянках. Плодоношення проходить хвилями, 3-4 року на м'якій деревині і 5-7 років на твердій. У східній кухні існує безліч рецептів супів, соусів, приправ і напоїв з шиітаке. В Японії, Китаї і Кореї їх вважають найбільш смачними і надзвичайно цілющими.
Використання гриба Шиітаке Імператорський в кулінарії надає стравам специфічний аромат і смак. Шиітаке вважається делікатесом, приємний смак і аромат нагадує щось середнє між смаком білих грибів шампіньйонів. Капелюшок 5-20см в діаметрі, напівсферична, опукла, темно-коричнева, пізніше світло-коричнева. М'якоть щільна, світла.
Міцелій гриба Шиітаке вирощується двома способами ― на деревині та на рослинних залишках. Давайте розглянемо перший спосіб.
Шиітаке вирощують в теплицях і підвалах, або ж просто в тінистих місцях. Для вирощування використовують чурки довжиною до півметра, напиленных зі свіжих стовбурів деревини діаметром до 25 см По всій площі в цих чурок будь-яким зручним способом роблять заглиблення глибиною приблизно 4-5 см і діаметром до 2х. У них кладуть дрібку міцелію і закупорюють тирсою, корою ― головне ― не дати грибниці випасти. І приблизно за 2-3 місяці міцелій гриба Шиітаке пронизує все дерево. Вологість при цьому повинна складати не менше 90%, при необхідності потрібно розбризкувати воду. Тепер чурки можна прикопати в землю, головне що б не було прямих сонячних променів. Прикопав, не забувайте їх поливати. Висаджені таким способом гриби ростуть до 6 років.
Основні | |
Вага, г | 10 |
Країна виробник | Україна |
Культура | Міцелій гриба |
Додаткові | |
Пакування | Пакет малий |