Способи доставки:
|
Способи оплати:
|
- "Нова Пошта"
- Укрпошта
- Делівері
- Самовивіз
|
- Накладений платіж - оплата при отриманні товару
- Готівкою на картку Приватбанку
|
Регіони доставки: Україна
|
- Чернігівська область
- Херсонська область
- Полтавська область
- Рівненська область
- Черкаська область
- Сумська область
- Хмельницька область
- Тернопільська область
|
- Харківська область
- Кіровоградська область
- Івано-Франківська область
- Запорізька область
- Львівська область
- Волинська область
- Житомирська область
- Дніпропетровська область
|
- Миколаївська область
- Донецька область
- Луганська область
- Закарпатська область
- Одеська область
- Київська область
- Чернівецька область
- Вінницька область
|
Детальніше про доставку та оплату...
Пропонуємо купити аміачну селітру з доставкою по Україні!
Аміачна селітра, або нітрат амонію відноситься до мінеральним добривом і являє собою сіль азотної кислоти. Рослини, які отримали в якості підгодівлі Аміачну селітру, демонструють швидке зростання, рясне цвітіння, дають відмінний урожай, радує своїми смаковими якостями. Широко застосовується сільгоспвиробниками.
Вміст азоту в аміачній селітрі — 34,4%.
Основні переваги застосування аміачної селітри.
- Регулює зростання вегетативної маси.
- Збільшує вміст білка і клейковини в зерні.
- Підвищує рівень врожайності культур.
Інструкція щодо застосування Аміачної селітри:
Аміачна селітра застосовується з урахуванням своїх хімічних властивостей ґрунту, виду рослин, кліматичних умов. Якщо нехтувати рекомендаціями щодо її використання, можна лише завдати шкоди культурам.
- картопля — добриво вноситься в ґрунт безпосередньо перед посадкою;
- білокачанна капуста — удобрюється розчином, приготовленим з розрахунку 20 г на 10 л води, через 10 днів після висаджування на грядку. Можна також обприскувати розведеної аміачною селітрою (0,25%) листя капусти. За сезон буває досить 4-6 підживлень;
- лук – перша підгодівля проводиться ще по мерзлому ґрунті ранньою весною в розрахунку 10 г на 1 кв. м. Другий раз необхідно використовувати те ж кількість, але вже після появи перших сходів;
- виноград – основна частина вноситься навесні на початку вегетаційного періоду. Цього буває достатньо, оскільки в літній час культура особливо не потребує азоті.