Графік роботи:
Пн-пт: з 9:00 до 18:00.
Сб: з 9:00 до 15:00.
Нд: вихідний.
Контактна особа:
Дарья
Адреса:
Одеса, вул. Фабрична, 27/74
Способи доставки: |
Способи оплати: |
|
|
Регіони доставки: Україна |
||
|
|
|
Пропонуємо купити оптом Насіння Кавуна Ау Продюсер.
Насіння Кавуна Ау Продюсер ― середньо-ранній еталонний сорт типу Крімсон Світ. Вага плодів становить 8-12 кг Всередині вони пофарбовані в яскраво-червоний колір. Високоврожайний, смачний, солодкий, з яскравою м'якоттю. Влітку порадує своїм чудовим смаком і соковитою м'якоттю. Відмітна особливість сорту ― овальна форма кавуна. Шкірка гладка, світло-зеленого кольору. Вона прикрашена темно-зеленими смужками. Структура м'якоті ― зерниста і ніжна. Вона дуже соковита і солодка, з ніжним ароматом. М'якоть плодів містить підвищену кількість цукру, що позитивно позначається на смакових якостях. Сорт обов'язково сподобається цінителям смачних і солодких плодів.
Кавун ― це світло - і теплолюбна культура. У середній смузі насіння необхідно замочувати і пророщувати у другій половині квітня або в травні. При підготовці насіння перед посівом хороші результати дає замочування в розчині деревної золи. Успішно можна використовувати 0,05% розчин гумату натрію. Також поліпшити результати можна при вирощуванні насіння в торф'яних горщиках. Висівають на глибину 3-4 див Пророслу 25-30-денну розсаду розсаджують в кінці травня, початку червня, коли мине небезпека пізніх весняних заморозків. Розсаду не прищипують. В грунт розсаду висаджують при відстані між рядами приблизно 200 ― 170 см, відстань у рядку ― 50 ― 70 див. Якщо посів проводиться безпосередньо у грунт, то грунт повинна прогрітися до 12-15 градусів. Місце для посадки спочатку маркують і потім сапою роблять лунки на глибину 5-6см, кладуть на дно 2-3 насінини, присипають грунтом і обов'язково придавлюють для кращого контакту насіння з грунтом. Сходи з'являються на 8-9 день після посіву.
Общие | |
Вес плода | 8-12 кг |
Вес, кг | 0.5 |
Характеристики | |
Культура | Арбузы |
Сорт/Гібрид | сорт |
Тип продукції | Продовольственный |